Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, Bohuslav Sobotka zradil! Ale proč? Vláda je jedna z nejúspěšnějších, napravila poškození občanů způsobená vládami ODS a TOP 09, máme vynikající prosperitu, máme nejmenší nezaměstnanost v Evropě... a přesto Sobotka hodil vidle a zničil tuto vynikající svoji vládu! Proč?

Nepochybuji, že boj s Andrejem Babišem byl vysilující. Ale kdo si začal? Bohoušek! Proč? Protože ho hecovali jeho spolustraníci spolu s Kalouskem a Fialou. Boj byl tak vysilující, že padnul na hubu fysicky a psychicky zcela vyčerpán, zcela bez podpory těch, kteří ho hecovali. A na samotný závěr mu podtrhnul nohy Miloš Zeman, čímž se naše krize stala zcela neřešitelná. Zcela neřešitelná bez porušení Ústavy! Neřešitelná? Je jediné řešení, řešení Bohuslava Sobotku zcela likvidující!

Bohouši, to už jste to nemohl ten boj těch šest měsíců vydržet? Vyplatí se vám to? ČSSD jde stejně do kytek! Štěpí ji mafiáni a korupčíci! A kdo si mne ruce? Nejen Váš soupeř, ale především korupčíci z ODS, z TOP 09, komunisti a další!

Bohouši, vážil jsem si Vás, že navzdory veliké přesile podporované z Ruska jste udržel kurz Česka v jeho bezpečné poloze, v Evropské unii a v NATO. Byl jste silný politik. Škoda, že jste se nechal zničit svým spolustraníky! A Lánská sebranka (Hašek, Chovanec, Zimola, Škromach, Tejc se Zemanem) konečně zvítězí?

:-)

0 0
možnosti

Další střípek do mozaiky přikládá i článek:

http://jiripekny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602239

0 0
možnosti

Zapomněl jste na to, že Bohouš byl (až nyní) zaúkolován parlamentem, aby to řešil. To třeba před rokem nebylo.

Jinak asi nebudeme v rozporu - Babiš je pořád stejný. Sobotka může tvrdit, že o jeho minulosti nic nevěděl, ale nikdo mu to neuvěří.

1 1
možnosti

Celkem dobře napsáno, kauzy se postupně vršily až dosáhly okraje žumpy. Teď to přetéká a hodně páchne. Vyvážet se mělo rozhodně dříve, ale nenašel se dostatečně silný sací bagr. Sobotka je rozhodně slabší figura než Babiš, ale povídačku o poraženém Goliášovi také známe.

1 0
možnosti
Foto

I61v56a76n 46M96a15r80e72k

4. 5. 2017 8:55

Souhlas a karma . R^[>-]

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Hlas ze severní moravy:-) 

Seznam rubrik